motor verifierad webbplats on-line Windows-plattformar The Talos Principle

 

 

https://firstgamehack.com/game_257510.html

 

 

  1. description = Talos Principle är ett förstapersons pusselspel i traditionen för filosofisk science fiction. Gjord av Croteam och skrivet av Tom Jubert (FTL, The Swapper) och Jonas Kyratzes (The Sea Will Claim Everything)
  2. author = Croteam
  3. Pussel
  4. märker dåligt = 793

Nintendo Talos principale orsak. Talos Principle Review, Sidan 55 av 0, Invision Game, Talos Principle> Allmänna Diskussioner> Ämnesdetaljer. ShadsterWolf. 14 april 2017 @ 11:56 pm Port för Nintendo Switch? Jag skulle köpa det här spelet igen om det var för omkopplaren. Efter att ha sett så många buggfixar och uppdateringar är jag nyfiken om den här tanken sattes på bordet. Croteam har länge varit känt för sitt arbete på Serious Sam-franchisen, inklusive den kommande Serious Sam 4. Utvecklaren har också en annan träff på sina händer med 2014s första personliga pussel The Talos Principle. Båda dessa IP-adresser kan mycket väl hitta vägen till Switch i framtiden. Den första nyheten kommer från Croteam, The Talos Principle - GameSpot. I talosprincipen antar spelarna rollen som en uppenbar artificiell intelligens som placeras inom en simulering av mänsklighetens största ruiner och kopplade samman genom en katedral. En av de bästa egenskaperna hos talosprincipen är själva världens natur; De sprawling landskapen är helt fantastiska och lägger så mycket till fördjupningen av spelet. Delarna av världen, från de tre salarna till var och en av sina respektive områden till övervärlden, är alla mycket slående annorlunda. Talos Principle Review - IGN, Talos Principle är ett fantastiskt action-äventyr och ett förstaperspektivperspektiv pusselplattformspel av Devolver Digital. Spelet sätter dig in i karaktären hos en robot med mänskligt samvete och låter dig gå igenom 120 utmanande och fördjupande pussel som är uppbyggda i olika miljöer.

Talos Principle är ett pusselspel för första person som skapades av den kroatiska utvecklaren Croteam och publicerades av Devolver Digital. Det släpptes samtidigt på Linux, OS X och Windows i december 2014. Det släpptes för Android i maj 2015, för PlayStation 4 i oktober 2015. Talos Principle är ett förstapersons pusselspel i traditionen för filosofisk science fiction. Tillverkad av Croteam och skriven av Tom Jubert (FTL, The Swapper) och Jonas Kyratzes (The Sea Will Claim Everything.) Croteam, utvecklarna bakom Talos Principle och Serious Sam-serien, har tappat två stora nyheter för Nintendo Switch-ägare. En intervju med WCCFTech, Croteam säger att Talos Principle är "troligt" att slå Nintendo Switch, och studion arbetar för närvarande med att få spelmotorn driva Serious Sam till Nintendo Switch. Nya iOS, Android, 3DS och Nintendo Switch spelar ut den här veckan: Talos-principen, Dragon Hills 2, Into The Dead 2 och mer Uppdatering: Sex nya spel tillagda. Av Emily Sowden, 13 oktober, 2017. Port för Nintendo Switch. Talosprincipen, Croteam portar Serious Sam-motorn till Switch , The Talos. Spel som The Talos Principle för Nintendo Switch, 50, New IOS, Android, 3DS och Nintendo Switch spelar ut det här. Talosprincipen, så mycket som namnet antyder, är en tänkarens spel. Jag har inget att göra med mamman n-gud av skyrim.) knappt en sekund går när det inte uppmuntrar dig att

Nintendo The Talos Principe de fonctionnement. Nintendo Talos principer och praxis. Nintendo Talos principale källa. Nintendo Talos-principen. Talos Principe on Steam - eampowered, Talos Principle är det bästa pusseläventyret på år. Talosprincipen. 3 Spel som Talos Princip för Nintendo Switch. 12 Spel som The Talos Principle for Nintendo Switch, som genereras dagligen och jämför över 40 000 videospel över alla plattformar. Denna lista inkluderar The Spectrum Retreat, RiME, Inside, Another Lost Phone och 8 fler. Talosprincipen kommer sannolikt att komma över, Serious Sam. Talosprincipen kan vara en katalysator för pusselspel att komma. Det är förmodligen på samma nivå med den mycket välrenommerade portalen, som många jämför Talos med, och med goda skäl. Om gameplayen i Portal kan ha kanten på grund av sin pistolmekaniker, är punkten från historien taggad av Talos Principle.

Talos princip nintendo switch. Talos princip nintendo switch. Nintendo The Talos principale du site. Nintendo Talos-principerna. Nintendo Talos-principerna. Nintendo talos principer. Nintendo The Talos Principe de precaution.